NETEJA DE DECANTADORS, FOSSES SÈPTIQUES, DIPÒSITS DE GASOIL A ANDORRA

GARMA està format per un equip de veritables professionals amb passió pel que fan. Els nostres més de 25 anys d’experiència ens han dut a desenvolupar el nostre propi sistema de recollida i neteja de residus portàtil. Amb una pressa de corrent és suficient per dessembussar, netejar, recollir i extreure els residus de qualsevol tipus i amb el més difícil accés.els professionals de tractament, una vegada efectuat el buidat del decantador, es realitza la neteja de les canonades que desemboquen al decantador amb un sistema de vapor, a molt alta temperatura i pressió.

NUL IMPACTE MEDIAMBIENTAL
NUL IMPACTE ACÚSTIC

GARMA RESIDUS ofereix un servei de qualitat superior garantint el respecte al medi ambient, prevenint la contaminació i gestionant adequadament els residus. 

ARRIBEM A ON ELS ALTRES NO ARRIBEN

Recollim els seus residus de forma discreta, sense molèsties ni soroll, a peu del dipòsit.

Amb la nostra tecnologia podem entrar al seu parking, restaurant o local.

El nostre sistema no necessita metres i metres de mànega, impecablement net, silenciós i respectuós amb el medi ambient.

Useful Travel Tips

UTILITZEM LA NOSTRA PRÒPIA
MAQUINÀRIA PORTÀTIL PATENTADA

Els espais reduïts son la nostra especialitat. A GARMA RESIDUS utilitzem la nostra pròpia tecnologia. Un sistema patentat ideat amb anys d’experiència i capaç de extreure el residu més complicat.