Com mantenir les seves instal·lacions netes i segures: Descobreix la solució Garma per dipòsits de gasoil comunitaris

Quan es tracta de mantenir les seves instal·lacions netes i segures, la neteja de les canonades és una tasca crucial. Les canonades obstruïdes no només poden provocar problemes de salut i seguretat, sinó que també poden afectar el rendiment dels seus equips i instal·lacions. És per això que la solució Garma per a la neteja industrial és una opció que no es pot passar per alt.

NETEJA DE DIPÒSITS DE GASOIL COMUNITARIS

El sistema Garma per dipòsits de gasoil comunitaris o de vivendes és un mètode efectiu per mantenir nets i lliures d’impureses els dipòsits de gasoil. Aquest sistema utilitza un producte químic no tòxic i biodegradable que s’injecta al dipòsit de gasoil. Aquest producte s’adhereix a les impureses i les flocsiona, de manera que cauen al fons del dipòsit i es poden eliminar fàcilment. A més, el sistema Garma ajuda a reduir les emissions contaminants i a millorar la eficiència del combustible. És una solució segura i econòmica per a la neteja i el manteniment del dipòsit de gasoil.

ESPECIALISTES EN DIPÒSITS DE GASOIL

Indústria del petroli

La bomba autoaspirant es pot utilitzar per transferir gasolina, diesel, oli i altres productes petrolífers utilitzats en la indústria del petroli.

Indústria de la construcció

La bomba autoaspirant es pot utilitzar per buidar piscines, ciments i altres líquids i/o materials liquosos utilitzats en la construcció.

Indústria hostelera

La bomba autoaspirant es pot utilitzar per buidar piscines, ciments i altres líquids i/o materials liquosos utilitzats en la construcció.

UTILITZEM LA NOSTRA PRÒPIA
MAQUINÀRIA PORTÀTIL PATENTADA

Els espais reduïts son la nostra especialitat. A GARMA RESIDUS utilitzem la nostra pròpia tecnologia. Un sistema patentat ideat amb anys d’experiència i capaç de extreure el residu més complicat.

PREGUNTES FREQÜENTS

Quines dimensions té la bomba ambientalista Garma i per quins espais pot ser transportada fàcilment?

La bomba Garma té dimensions òptimes per accedir per portes estàndards, sortejar escales i pot ser transportada per una sola persona.

Quins tipus de residus pot gestionar la bomba autoaspirant de Garma en la neteja d'instal·lacions industrials?

La bomba autoaspirant de Garma pot adaptar-se a diferents tipus de residus i mànegues de diferents seccions, la qual cosa la fa una eina versàtil per a la neteja de diverses instal·lacions industrials.

La bomba autoaspirant de Garma és eficient en termes energètics?

Sí, la bomba autoaspirant de Garma és eficient en termes energètics, la qual cosa la converteix en una opció rentable per a la neteja d'instal·lacions industrials.

És fàcil operar la bomba autoaspirant de Garma per a la neteja de les instal·lacions industrials?

Sí, la bomba autoaspirant de Garma és fàcil de manejar i pot ser operada per una sola persona, la qual cosa la fa una eina convenient per a la neteja de les instal·lacions industrials.

Quina és la capacitat de la bomba autoaspirant de Garma per a netejar i mantenir instal·lacions industrials?

La bomba autoaspirant de Garma té una capacitat adaptativa a diferents tipus de residus i mànegues de seccions, el que la fa una eina eficient per a netejar i mantenir instal·lacions de tot tipus de residus.