Com mantenir les seves instal·lacions netes i segures: Descobreix la solució Garma per a la neteja INDUSTRIAL

Quan es tracta de mantenir les seves instal·lacions netes i segures, la neteja de les canonades és una tasca crucial. Les canonades obstruïdes no només poden provocar problemes de salut i seguretat, sinó que també poden afectar el rendiment dels seus equips i instal·lacions. És per això que la solució Garma per a la neteja industrial és una opció que no es pot passar per alt.

NETEJA DE INDÚSTRIA EN GENERAL

GARMA RESIDUS ofereix un servei de qualitat superior garantint el respecte al medi ambient, prevenint la contaminació i gestionant adequadament els residus. 

ESPECIALISTES EN NETEJA INDUSTRIAL

Indùstria Alimentària

La bomba autoaspirant es pot utilitzar per transferir líquids com ara salses, oli, sucs i altres ingredients utilitzats en la fabricació d'aliments.

Indústria del petroli

La bomba autoaspirant es pot utilitzar per transferir gasolina, diesel, oli i altres productes petrolífers utilitzats en la indústria del petroli.

Indústria farmacèutica

La bomba autoaspirant es pot utilitzar per transferir líquids com ara solvents, àcid sulfúric i altres reactius utilitzats en la fabricació de medicaments.

Indústria de la construcció

La bomba autoaspirant es pot utilitzar per buidar piscines, ciments i altres líquids i/o materials liquosos utilitzats en la construcció.

Indústria química

La bomba autoaspirant es pot utilitzar per transferir líquids corrosius, viscosos i tòxics, com ara gasolina, disolvents i altres productes químics.

Indústria hostelera

La bomba autoaspirant es pot utilitzar per buidar piscines, ciments i altres líquids i/o materials liquosos utilitzats en la construcció.

UTILITZEM LA NOSTRA PRÒPIA
MAQUINÀRIA PORTÀTIL PATENTADA

Els espais reduïts son la nostra especialitat. A GARMA RESIDUS utilitzem la nostra pròpia tecnologia. Un sistema patentat ideat amb anys d’experiència i capaç de extreure el residu més complicat.

PREGUNTES FREQÜENTS

Quines dimensions té la bomba ambientalista Garma i per quins espais pot ser transportada fàcilment?

La bomba Garma té dimensions òptimes per accedir per portes estàndards, sortejar escales i pot ser transportada per una sola persona.

Quins tipus de residus pot gestionar la bomba autoaspirant de Garma en la neteja d'instal·lacions industrials?

La bomba autoaspirant de Garma pot adaptar-se a diferents tipus de residus i mànegues de diferents seccions, la qual cosa la fa una eina versàtil per a la neteja de diverses instal·lacions industrials.

La bomba autoaspirant de Garma és eficient en termes energètics?

Sí, la bomba autoaspirant de Garma és eficient en termes energètics, la qual cosa la converteix en una opció rentable per a la neteja d'instal·lacions industrials.

És fàcil operar la bomba autoaspirant de Garma per a la neteja de les instal·lacions industrials?

Sí, la bomba autoaspirant de Garma és fàcil de manejar i pot ser operada per una sola persona, la qual cosa la fa una eina convenient per a la neteja de les instal·lacions industrials.

Quina és la capacitat de la bomba autoaspirant de Garma per a netejar i mantenir instal·lacions industrials?

La bomba autoaspirant de Garma té una capacitat adaptativa a diferents tipus de residus i mànegues de seccions, el que la fa una eina eficient per a netejar i mantenir instal·lacions de tot tipus de residus.

Pot Garma netejar i desembossar canonades?

Sí, el seu sistema permet passar una “rata” per dintre de la canonada, generant vapor o aigua a molt alta temperatura, segons convingui.