Com mantenir les seves instal·lacions netes i segures: Descobreix la solució Garma per a la neteja DECANTADORS D'OLIS I GREIXOS

La neteja regular dels decantadors d’olis i greixos és crucial per mantenir un funcionament òptim dels sistemes de tractament de residus. Si els residus no es netegen adequadament, poden causar problemes greus, com ara obstruccions en les canonades o mal funcionament dels sistemes de tractament. Això pot portar a costos addicionals per reparar els danys i per als costos de manteniment.

NETEJA DE DECANTADORS

Amb el sistema de Garma, els professionals de neteja poden accedir fàcilment als decantadors i utilitzar la seva tecnologia d’aspiració i neteja a pressió per eliminar tots els residus acumulats. Això ajuda a evitar obstruccions i altres problemes que poden afectar el funcionament dels sistemes de tractament.

ESPECIALISTES EN NETEJA DE DECANTADORS D'OLIS I GREIXOS

Restaurants i altres establiments d'alimentació

Aquest tipus d'empreses generen una gran quantitat de greixos i oli que acaben a la xarxa de sanejament. Si aquestes substàncies no es retiren adequadament dels seus decantadors, poden provocar obstruccions i altres problemes en el sistema de sanejament, així com la contaminació de les aigües residuals. Això pot portar a multes i sancions per part de les autoritats competents.

Farmàcies i laboratoris

Les empreses farmacèutiques produeixen molts productes químics i utilitzen molts olis i greixos en les seves operacions. La neteja de decantadors és important per mantenir les operacions eficients i segures, i el sistema Garma seria una eina útil per a aquest propòsit.

 

 

Tallers i concessionaris d'automòbils

Un dels principals residus dels negocis relacionats amb l’automoció és l’oli usat. La bomba Garma permet el seu aspirat directe del recipient o contenidor sense filtres, donat a un exclusiu sistema  combinat entre centrifugació i camp magnètic que impideix que els agents fèrrics poguessin espatllar algun component, fent la recollida en un temps record.

UTILITZEM LA NOSTRA PRÒPIA
MAQUINÀRIA PORTÀTIL PATENTADA

Els espais reduïts son la nostra especialitat. A GARMA RESIDUS utilitzem la nostra pròpia tecnologia. Un sistema patentat ideat amb anys d’experiència i capaç de extreure el residu més complicat.

PREGUNTES FREQÜENTS

Quines dimensions té la bomba ambientalista Garma i per quins espais pot ser transportada fàcilment?

La bomba Garma té dimensions òptimes per accedir per portes estàndards, sortejar escales i pot ser transportada per una sola persona.

Quins tipus de residus pot gestionar la bomba autoaspirant de Garma en la neteja d'instal·lacions industrials?

La bomba autoaspirant de Garma pot adaptar-se a diferents tipus de residus i mànegues de diferents seccions, la qual cosa la fa una eina versàtil per a la neteja de diverses instal·lacions industrials.

La bomba autoaspirant de Garma és eficient en termes energètics?

Sí, la bomba autoaspirant de Garma és eficient en termes energètics, la qual cosa la converteix en una opció rentable per a la neteja d'instal·lacions industrials.

És fàcil operar la bomba autoaspirant de Garma per a la neteja de les instal·lacions industrials?

Sí, la bomba autoaspirant de Garma és fàcil de manejar i pot ser operada per una sola persona, la qual cosa la fa una eina convenient per a la neteja de les instal·lacions industrials.

Quina és la capacitat de la bomba autoaspirant de Garma per a netejar i mantenir instal·lacions industrials?

La bomba autoaspirant de Garma té una capacitat adaptativa a diferents tipus de residus i mànegues de seccions, el que la fa una eina eficient per a netejar i mantenir instal·lacions de tot tipus de residus.