Com mantenir les fosSes sèptiques netes i segures: Descobreix la solució Garma per a la neteja de fosses sèptiques

El sistema Garma és una solució efectiva per mantenir les fosses sèptiques netes i segures. Aquest sistema utilitza un tractament biològic natural que ajuda a descompondre els residus i prevé la acumulació d’escuma i sòlids en les fosses sèptiques. La neteja regular amb Garma pot allargar la vida útil de les fosses sèptiques i prevenir problemes de salut i mediambientals. A més, el sistema Garma és fàcil d’utilitzar i no afecta negativament al medi ambient.

NETEJA DE FOSSES SÈPTIQUES

GARMA RESIDUS ofereix un servei de qualitat superior garantint el respecte al medi ambient, prevenint la contaminació i gestionant adequadament els residus. 

ESPECIALISTES EN NETEJA DE FOSES SÈPTIQUES

Fosses sèptiques en restaurants

El sistema Garma és una solució eficaç per mantenir les fosses sèptiques netes i segures en restaurants. Aquest sistema de neteja biològica ajuda a descompondre els sòlids orgànics i altres contaminants presents a les aigües residuals dels restaurants.

A mesura que els restaurants produeixen grans quantitats d'aigües residuals, és important mantenir les fosses sèptiques en bones condicions per evitar problemes de salut pública i altres conseqüències no desitjades. Amb el sistema Garma, els restaurants poden mantenir les seves fosses sèptiques netes i segures de manera efectiva i econòmica.

 

Fosses sèptiques en supermercats

El sistema Garma és una solució eficaç per a la neteja de les fosses sèptiques en supermercats. En aquests establiments, s'acumula una gran quantitat de residus orgànics, especialment en les zones de fruita i verdura, carn i peix. Aquesta acumulació pot provocar problemes d'olors i obstruccions en les canonades, cosa que pot afectar negativament la imatge del supermercat i el benestar dels clients.

Amb el sistema Garma, es pot mantenir la fossa sèptica neta i segura amb facilitat. Aquest sistema utilitza microorganismes naturals per descompondre els residus orgànics, reduint així la quantitat de sòlids presents en la fossa. Això ajuda a prevenir obstruccions i mantenir les canonades netes. A més, els microorganismes també ajuden a eliminar les olors desagradables, cosa que contribueix a millorar l'experiència dels clients al supermercat.

Fosses sèptiques en hotels

El sistema Garma també és molt útil en hotels per mantenir les seves instal·lacions sanitàries netes i segures. Els hotels són llocs amb molta afluència de persones i les seves instal·lacions sanitàries es veuen sotmeses a un ús intensiu, el que les converteix en una zona crítica per a la salut pública.

El sistema Garma ajuda a mantenir les fosses sèptiques dels hotels netes, evitant la seva saturació i el desbordament dels seus continguts, el que pot causar molèsties als clients i generar imatges negatives de l'establiment. A més a més, el sistema Garma elimina els males olors i ajuda a prevenir possibles problemes de salut associats a la proliferació de bacteris.

 

UTILITZEM LA NOSTRA PRÒPIA
MAQUINÀRIA PORTÀTIL PATENTADA

Els espais reduïts son la nostra especialitat. A GARMA RESIDUS utilitzem la nostra pròpia tecnologia. Un sistema patentat ideat amb anys d’experiència i capaç de extreure el residu més complicat.

PREGUNTES FREQÜENTS

Quines dimensions té la bomba ambientalista Garma i per quins espais pot ser transportada fàcilment?

La bomba Garma té dimensions òptimes per accedir per portes estàndards, sortejar escales i pot ser transportada per una sola persona.

Quins tipus de residus pot gestionar la bomba autoaspirant de Garma en la neteja d'instal·lacions industrials?

La bomba autoaspirant de Garma pot adaptar-se a diferents tipus de residus i mànegues de diferents seccions, la qual cosa la fa una eina versàtil per a la neteja de diverses instal·lacions industrials.

La bomba autoaspirant de Garma és eficient en termes energètics?

Sí, la bomba autoaspirant de Garma és eficient en termes energètics, la qual cosa la converteix en una opció rentable per a la neteja d'instal·lacions industrials.

És fàcil operar la bomba autoaspirant de Garma per a la neteja de les instal·lacions industrials?

Sí, la bomba autoaspirant de Garma és fàcil de manejar i pot ser operada per una sola persona, la qual cosa la fa una eina convenient per a la neteja de les instal·lacions industrials.

Quina és la capacitat de la bomba autoaspirant de Garma per a netejar i mantenir instal·lacions industrials?

La bomba autoaspirant de Garma té una capacitat adaptativa a diferents tipus de residus i mànegues de seccions, el que la fa una eina eficient per a netejar i mantenir instal·lacions de tot tipus de residus.